Reebok Nano 3.0 The Blonde Box

WOD faster met de Reebok Nano 3.0 Crossfit schoen & Erwin van Beek!

8 mei 2014 | Geplaatst in:Crossfit, Fashion

 

 

Jááá ik heb ze!! Nu zullen jullie vast denken wat heeft ze? De Nano 3.0 Crossfit schoen van Reebok. Het heeft even geduurd en misschien wilden ik er toch ook niet aan, omdat ik zó gehecht ben aan mijn nikies (nike free 2.0). Heb er al die tijd prima mijn wod’s mee gedaan en vindt ze qua uitstraling en vorm zo mooi, zeg maar gewoon een beetje verslaafd aan nike! Totdat ik bij de box jumps ineens mijn teen door mijn schoen zag komen….oke, dat was voor mij een teken dat ik een  GO had voor de Reebok Nano 3.0. Heb er zoveel goeds over gelezen en dat het echt wel fijner trainen is,……en welke crossfitter heeft ze nou niet?! Ik ga ze voor jullie, en natuurlijk mijzelf de komend weken uittesten of ze echt wel zo goed zijn als ze beweren…….wordt vervolgd!!!

 

Waarom zijn deze schoenen zo perfect voor de zwaarste wod’s

- extra grip
- perfecte stabiliteit met een goede flexibiliteit
- licht en ademend
- stabiel genoeg om te squaten met zwaar gewicht
- extra bescherming teen en zijkanten voor touw klimmen

 

Reebok Nano 3.0 The Blonde Box

Reebok Nano 3.0 The Blonde Box 

Reebok Nano 3.0 The Blonde Box

Na mijn training bij Crossfit RTM ben ik naar Amsterdam gereden, had ze ook online kunnen bestellen maar hoorde zulke verschillende geluiden over de maat dat ik ze live wilden passen. Op naar Reebok Crossfit 020 waar ze bezig waren met een pittige wod en waar de een na de andere BN’ers voorbij liepen en hoe leuk als je er door één ook nog verkoop advies krijgt……Yes-R (wat een schatje)! Maarrrr, wat ik echt te gek vond dat ik geholpen ben door Erwin van Beek, de nr 4 bij de Crossfit Games 2013 in de VS. Wat een nice guy is dat en hebben ook gezellig gebabbeld over crossfit en natuurlijk de Nano’s 3.0 waarom deze zo fijn zijn,……ik was om!!! Als je het van deze meneer niet aan neemt?!!!

 

The Fittest man in Holland Erwin van Beek met The Blonde Box op de foto......gezellig!

hoe leuk als je nano's crossfit schoenen gaat kopen, en geholpen wordt door Erwin van Beek!

 

Your Turn:

Wat is jou favoriete workout schoen en welk paar staat er op je verlanglijstje?

 

 

 

 

 

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>