bd75fae4a8ee6e7b8e76435c0f3de9bd

Weekend Drukte!

16 juni 2014 | Geplaatst in:Travel

Je kan het er maar druk mee hebben! Dat had ik dit weekend….. geshopt, lekker gegeten en leuke nieuwe outdoor events meegemaakt en mee gedaan en inspiratie op gedaan voor leuke blog post! Vrijdag gezellig met vriendinnetje naar Antwerpen gegaan om te gaan lunchen bij The Jane (wat nog stond voor mijn verjaardag). Bij elk hapje wat we namen waren we er stil van, ook van het uitpluizen wat voor smaken we nou allemaal proefden…..zó, zó lekkuhhh!! Maar geshopt hebben we ook en heb toch een geweldig jasje gevonden voor te sporten, wat mij weer inspiratie opleverde voor een post Mode/Sport dus die lig al op de plank!

IMG_2821

Rock & Roll meets fine food.

7dea760ff343c4b4f0e25e47291d1d71

Inspiratie voor de nieuwe post Fashion meets Sport!

 

Zaterdag en zondag was het perfect weer voor de watersporten, man lief ging voor een 2- daagse Kitesurf curses, die totally hooked is geworden met als gevolg dat ik elke Kitesurf winkel aan het Noordzee stand heb bezocht…….want na 2 dagen kiten moet je toch echt je eigen kite hebben!!! Zondag was het Roxy Outdoor Fitness, wat werd georganiseerd door Natural High. Stand Up Paddle Boarden, of te wel SUP boarden. Dat valt nog niet mee staan op je board bij harde wind en golfslag en dan er ook nog eens een paar Yoga moves uit gooien…….pfff was kapot maar zeker voor herhaling vatbaar!

 

IMG_2813

já….jij wil kitesurfen?!!

bd75fae4a8ee6e7b8e76435c0f3de9bd

Ik heb echt gewerkt!

Om nog even terug te komen op wat er nog meer op de plank lig qua post voor jullie is, natuurlijk de home workout die ik afgelopen vrijdag zou posten maar mijn camera niet meer aan de praat kreeg…..dat is inmiddels verholpen en het recept waar jullie uit konden kiezen op de Facebook Page de healthy snack of healthy dinner daar is leuk op gereageerd maar is geëindigd in een gelijke stand dus heb ik maar iene miene mutte gedaan en is het de healthy snack geworden!

 

Ook ben ik bezig met een post over Challenges, de ene na de andere ab/squat Challenge vlieg je om de oren…….dus, heb jullie mening nodig die ik kan gebruiken hiervoor!!

Doe jij mee aan bepaalde challenges? Werkt het motiverend voor je? Of doe jij er niet aan en waarom niet? ik zou het leuk vinden als je een reactie hieronder achter laat!

 

 

 

 

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>