Wat is Oil Pulling? The Blonde Box

Wat is Oil Pulling? Moet jij deze Health trend proberen?

26 mei 2014 | Geplaatst in:Health

Wat als één simpel ochtend  ritueel  je gezondheid ten goede komt? Zou jij ervoor gaan? Yep……say hello tegen het schoonmakende en helend effect van Oil Pulling! Ik ben begonnen, het was even een planning zo op de vroege morgen maar doe het nu tussen de bedrijven door en het werkt prima! Oil Pulling is een eeuwenoude methoden om je lichaam te ontdoen van giftstoffen en komt oorspronkelijk uit India.

 

How to Oil?

Het is heel simpel! First thing in the morning op een lege maag, eerst tanden poetsen daarna neem je 1 eetlepel koud geperst olie in je mond en spoelt daarmee gedurende 15 tot 20 min in je mond. Ga nu niet als een bezetene je mond spoelen en zeker niet gorgelen (wat ik deed en ging kokhalzen) daardoor slik je deze vol met bacteriën door! De beste manier is om de olie langzaam tussen je tanden en kiezen te duwen waardoor je ook tandplak verwijderd.  Klaar, spuug de olie uit in de vuilnisbak(niet in de gootsteen want dat gaat stollen) en spoel je mond met warm water! Je zal je afvragen waarom zorgt deze manier voor het ontgiften van mijn lichaam?? Door met de olie te spoelen activeer je de stofwisseling (metabolisme).

 

Waarom Kokos Olie?

Sesame olie was traditioneel de keuze voor Oil Pulling maar de nieuwe natuurlijke health trend is verder ontwikkeld en hebben we nu Kokos olie voor de vele Health voordelen! Kokos olie is een gezonde vet en heeft anti bacteriële voordelen, daarom is het zo goed voor ontgiften en geeft je immuun systeem een boost.

 

Hoe kan het jou helpen?

Voorstanders van deze natuurlijke Health techniek beweren dat het helpt voor wel 30 issues (we gaan het ontdekken). Migraine, vermoeidheid, allergie, ontstekingen in de mond, preventie van terug trekkend tandvlees, zuivere huid maar de eerste resultaten die je ziet is het witter worden van je tanden!!

Benefits-of-oil-pulling

Er is maar één methoden om er achter te komen of het werkt voor jou……probeer het en deel hieronder je ervaring!

 

Happy Oil Pulling!!!

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>