foto WOD

Sunday WOD & Crossfit Socks

30 maart 2014 | Geplaatst in:Crossfit, Fashion, WOD's, workouts

Happy zondag vrienden!

Wat boffen we toch met het weertje in Nederland, wordt zo blij van sporten in de buitenlucht! Gisteren al goed begonnen met 2 hockey wedstrijden van de kids. Normaal ben ik niet zo van langs de kant staan koud, guur, regen……maar nu!!! Ook de meiden hadden het zwaar met deze temperatuur, ze kwamen smoked van het veld af. :-)

12 en 13 april gaat hoop ik ook zo’n lekker weekend worden….. de marathon van Rotterdam. Nee, ik ga de marathon zelf niet lopen maar heb wel een afgezant?! Ja, ja Puck gaat de mini marathon lopen, 4,2km en zijn samen goed aan het trainen geslagen. Maar 13 april sta ik langs de kant voor het echte werk, want dan sta ik mijn beste vriendinnetje aan te moedigen.

IMG_1494

 

Vanochtend samen 5km gelopen, die ik heb gebruikt in mijn WOD en als goede warming-up.

 

IMG_1508 IMG_1511 IMG_1515 IMG_1518 IMG_1524

 

Burpees, als voorbereiding op mijn Crossfit Open 14.5 wod die ik donderdag zal gaan doen!

 

IMG_1467

IMG_1466

IMG_1469

 

 

Squat, good for that BOO-TAY!!!

 

IMG_1458 IMG_1462

 

Hier voor jullie nog even de gehele WOD! Succes…… ziet er misschien kort en makkelijk uit maar vergis je niet in de Wall Walks…..pfffff.

De Crossfit sokken die ik draag zijn van american apparel en zijn er in zoveel leuke kleurtjes.

voor de duidelijkheid, dit zijn niet mijn benen!

voor de duidelijkheid, dit is niet mijn bank! ;-)

 

Happy Sunday!!!!

Petra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

 1. Dianta
  30 maart 2014

  Laat een reactie achter

  Maar wel jou hotpants?? Weer helemaal TOP!!!!

 2. Pamela
  31 maart 2014

  Laat een reactie achter

  That’s my girl!!
  Alleen is Fien daar nog niet zo zeker van…
  Sokken zijn ook gezellig zo voor op de bank ;-))

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>