als je nog geen kleurtje had krijg je het wel met deze kleur!

Sport BH & Sport jack for less

25 april 2014 | Geplaatst in:Crossfit, Fashion

 

Ik denk dat ik voor de vrouwelijke volgers van The Blonde Box zo voor het weekend wel een leuk  item heb……namelijk de leuke ontdekkinkjes!!! Gisteren na het trainen doe ik altijd mijn wekelijkse rondje boodschappen en ging ik naar de Lidl voor wat groenten en fruit. Zo nieuwsgierig als dat ik ben kijk ik toch altijd in de, heb niet nodig maar neem toch mee bakken…….je kent het wel! Toch fijn dat ik dat weer deed, want wat zag ik daar….een hele leuke sport BH! Nu heeft de Lidl wel vaker sportkleding maar denk dan toch vaak mmmm, laat maar zitten. Wat een goede kleur!!! En het model en kwaliteit is ook top, heb er inmiddels wel een aantal versleten en ben altijd fan van de Nike sport BH’s maar deze doet er zeker niet voor onder. En de prijs, hou je vast…….€ 7,99 kijk daar worden we blij van!

 

Sport BH

als je nog geen kleurtje had krijg je het wel met deze kleur!

 

Had toevallig ook de juiste kleuren aan waardoor ik dacht….gezellig bij wat ik aan heb!

 

 

 

IMG_1962

 

We zijn er nog niet, want vorige week ging ik met Puck naar de stad en trok mij Pull & Bear in, normaal gesproken niet echt mijn zaak maar ja…..je moet wat over hebben voor dochter lief. Kom ik daar dit te gekke sport jasje tegen in verschillende kleuren, afgeprijsd voor € 13,- hahaha…….lucky me!!! Heb er inmiddels in hardgelopen en het zit zó lekker dat ik heel de dag er in rond blijft lopen.

 

IMG_1352

 

zelfs een radslag kan je er in maken.

zelfs een radslag kan je er in maken.

 

Dus dames, gooi die hakken uit en sneakers aan en  GET FABULOUS NOW!!!

 

Een heel fijn en sportief weekend!

 

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>