Shop My Closet!!

15 juli 2014 | Geplaatst in:Fashion

Sport en mode is hot! Wat ik natuurlijk al jaren vind want ik hou ervan, sporten in leuke gecombineerde workout setjes. Dat vinden gelukkig steeds meer vrouwen ‘sport with style’ is leuk, het geeft je een boost want je gaat mij toch niet vertellen dat jij je goed voelt als je in een verwassen veelste groot t-shirt gaat sporten?! En daar sommige vrouwen weleens geïnspireerd raken door mijn outfitjes (wat ik natuurlijk toch leuk vind)! dacht ik, ik ga jullie een kijkje geven in mijn kast “Shop My Closet” voor wat inspiratie en dat je het ook kan combineren met je gewone kleding!

 

Workout gear has become the new ready- to- wear!…..haha, wat maak ik hier toch een mooi bruggetje naar de  succesvolle site NET-A-PORTER die een sportafdeling zijn begonnen NET-A-SPORTER. Deze dames hebben ook door dat sporten en een goede conditie hebben steeds modieuzer wordt. Sportkleding wordt steeds meer gedragen buiten het sporten, je gaat daarna nog even boodschappen doen, koffie drinken en net als ik loop je er het eind van de dag nog in, dus hoe fijn als het er ook leuk uitziet!! NET-A-SPORTER verkoopt merken als NIKE, Adidas by Stella Mc Cartney en nu al één van mijn favoriet Bodyism, ik vind het een super site maar is voor je creditcard al een workout op zich.

thumbnail-1 thumbnail

 

 

Ga voor sportkleding van kwaliteit waar je je goed en mooi in voelt, zodat je goed en ongedwongen kunt bewegen. Die te schattige korte broekjes zien er misschien te leuk uit maar verdwijnt tussen je billen in een diepe squat en je moet je toch geen zorgen maken of jouw vriendinnen bij een burpee of kettlebell swing wel in je sportbh blijven zitten. toch??

‘Shop My Closet’ klaar voor wat inspiratie!?

 

IMG_0620

Sport jack Essentiel.

IMG_0615

NIKE free 2.0

IMG_0556

Tight + sportbh NIKE. Sport Tee + sportbh Victorias secret.

IMG_0557

Nike blijft mijn favoriet!

IMG_0548

Tight + Tee Lululemon. Short Reebok. Crossmaxx Tee by Lifemaxx. socks Victorias secret.

IMG_0575

Tanktop Crivit Lidl.

IMG_0625

NIKE running jack.

IMG_0547

Sportbh Hollister.

IMG_0589

Tight + Tanktop Adidas by Stella Mc Cartney. Sportbh Falke.

IMG_0602

Running outfit Adidas by Stella Mc Cartney. Te wit voor crossfit ;-)

IMG_0574

Jut & Juul lagen toe te kijken hoe ik aan het fotograferen was…..zó lief!!!

 

Inspiratie en zin gekregen om wat nieuwe sportoutfitjes in te slaan? Tag jouw favorite sportoutfit met de hashtag #theblondeboxinspiratie op Facebook of Instagram! Leuk……gewoon doen!!!

5 Comments

 1. Mickey
  15 juli 2014

  Laat een reactie achter

  Allemaal leuk, maar voor bij Boyan in de Box

 2. Nathalie
  25 juli 2014

  Laat een reactie achter

  Leuk gepresenteerd ook! Sporten in stijl, zo moet het ;-)

 3. Diana
  7 augustus 2014

  Laat een reactie achter

  Wauw, dat sportjack van Essentiel. Ik vind het geweldig. Zou ik zo graag willen kopen. Maar waar ?? Internet afgezocht, maar nergens te vinden. Leuk artikel trouwens en prettig om te lezen.

  • Petra van den Driessche
   7 augustus 2014

   Laat een reactie achter

   Hoi Diana,leuk om te horen!
   Ik ga je op weg helpen…..ik heb begrepen dat het Jack op de site van Essentiel idd uitverkocht is maar in sommige winkels van het merk wel nog te krijgen is in de sale! Dus zou ik een paar winkels bellen. En een mailtje sturen naar Essentiel werkt ook nog wel eens,kunnen ze zien in welke winkel het Jack nog aanwezig is.
   Succes!!!

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>