IMG_0269

Rolled Asperge met Bacon en een Flensje van ei.

16 mei 2014 | Geplaatst in:Food, Paleo

Waar kan je mij nou voor wakker maken?! Ga nooit die vraag aan, ook voor de mensen die mij echt goed kennen want het is te veel! Zeker op voedsel gebied, vindt gewoon te veel lekker maar in de maand mei zijn het toch wel de asperges! Maak mij niet uit wit, groen zelfs de groene zijn voor mij het goud!! Dat heb ik ook met bacon en ei daar kan je mij ook wel wakker voor maken, dus heb ik deze drie paleo verantwoorde ingrediënten in één jasje gestopt. Deze Rolled Asperge met bacon en ei zijn gewoon altijd goed voor de lunch, dinner en zelfs als een healthy snack……..en ohhh zó lekker!!!

 

IMG_0265

 

Ingrediënten:

Bosje groene asperges
plakjes ontbijt spek
6 eieren
olijfolie

 

Bereiding:

Snij van de asperges een klein stukje van de onderkant af, rol ze in de olijfolie en bak ze voor een paar minuutjes zodat ze wel een lekkere bite houden. Bak ondertussen het spek, als deze klaar is leg je het spek op een stukje keukenpapier zodat het meeste vet erin trekt. Kluts de eieren en bak er kleine dunne flensjes van. Alles klaar……rollen maar! Voilà, hoe lekker en snel dit is, ook een goede snack voor “on the go”

 

IMG_0258

IMG_0259

IMG_0261

IMG_0269

 

Eet smakelijk, en laat me weten wat je er van vond?!

 

Fijn Weekend!!!☀️

 

 

2 Comments

  1. Sacha
    18 mei 2015

    Laat een reactie achter

    Hoi Petra ik en m’n moeder gaan dit lekker klaar maken heerlijk!

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>