Crossfit girls

Persoonlijke Records!

5 mei 2014 | Geplaatst in:Crossfit, Food, Paleo, WOD's

 

Wat een héérlijke dag vandaag! Persoonlijke records zijn er gevallen…..en hoe, niet met secondes maar met minuten!! Dat kan natuurlijk ook wel eens anders lopen, ook vaak genoeg gehad en ben niet te genieten dan maar vandaag was het zo’n dag. ;-)) Vanochtend een crossfit smallgroupe training gedaan bij Richard van Healthflow, samen met Valerie en Sarah, ook twee fanatieke fitte meiden dat werkt altijd om mee te trainen. Nou we hadden er zin in!! We hebben 2 WOD’s gedaan die we een aantal weken geleden ook gedaan hadden en ‘moesten’ en ‘zouden’ deze zwaar verbreken. Dat hebben we alle drie gedaan…….met minuten, hoe fijn om zo je WOD’s te doen. Dusss meiden we kunnen hier weer van genieten, voordat die FAILURE weer eens een keer komt maar daar worden we ook alleen maar beter van want………..SUCCES TRAINS FAILURE COMPLAINS.

 

today's WOD

WOD’s

 

Alle meisjes blij en voldaan!

 

 

Crossfit girls

bijkomen en kletsen!

 

Op naar mijn herstel ontbijt!! Een chia pudding van tomaat, biet, blauwe bes, aardbei, kokos water + kokos melk, chia en de aller lekkerste whey proteine isolaat.

 

Bereiding Chia pudding:

 

Pers eerst de tomaat en biet uit in de sap juicer en giet deze over in je blender. Doe daar een klein handje blauwe bes en de aardbeitjes bij en giet het kokos water en kokos melk erbij. 3 eetleppels chia en je whey proteine en laat voor 5 minuten even in de koelkast staan. Te lekker!!!!

 

Red Chia Pudding

eigenlijk zonde om op te eten!!!

 

 

Elke ochtend neem ik trouw de supplementen van Pure Pharma. Omega 3, het menselijk lichaam kan deze zelf zeer slecht aanmaken maar zijn wel cruciaal voor onze stofwisseling. Vitamine D3, goed voor de vet stofwisseling, sterke botten en een goed functionerend immuumsysteem en een optimale spierfunctie. Magnesium, goed voor energie omzetting, beter herstel, verminder vermoeidheid en verbeter spierfunctie.

 

En dit zijn de lekkerste whey isolaat proteine, waar ik zo veel recepten mee maak.

 

whey isolaat protein pharma first

 

 

 

En zo is het geen straf om voor jullie deze post te maken…… ENJOY!!!!

 

Petra The Blonde Box blog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>