eerste post foto

Hier ben ik! I’am live.

21 maart 2014 | Geplaatst in:Crossfit, Fashion, Food

Hier zit ik dan, mijn eerste blogpost te schrijven in gezelschap van Fien en een heerlijk zonnetje, hoe fijn is dat?! Ik ben Petra 42 een gezondheid en Crossfit freak en de bedenker van The Blonde Box. Samen woon ik met mijn man en onze 4 kinderen (waarvan 2 hondenkinderen) aan de kust in Zuid-Holland.

Boes en Fien zullen jullie vaker tegen gaan komen!

Boes en Fien zullen jullie vaker tegen gaan komen!

2 jaar geleden heb ik Crossfit ontdekt door mijn personal trainer die dat wel wat voor mij vond en zijn we aan de slag gegaan.Man oh man wat heb ik afgezien en ben ik mijzelf vaak tegen gekomen. Me against myself!! Resultaat….met een ander eetpatroon werd ik sterker en strakker (ook ik had last van een buikje). Mentaal kreeg ik ook een boost en ben ik wedstrijden gaan doen zoals, halve marathon, Mudmasters, Lowlandthrowdown, etc. Ook ben ik mij gaan verdiepen in het Paleo koken, ja,ja Crossfit en Paleo zijn onafscheidelijk! Steeds vaker kreeg ik de vraag hoe train jij en wat eet jij? Heb mij toen bedacht waarom ga ik hier niet over bloggen om iets te doen met mijn passie, waardoor andere vrouwen ook gemotiveerd kunnen worden.

motiverende tekst

Oke, waar gaan we het over hebben op The Blonde Box? Natuurlijk over Crossfit! Mijn training dagboek, hoe ik mijn WOD (workout of the day) samenstel en met welke tools en gewichten ik graag train, verslagen van wedstrijden, mijn hoogtepunten, frustraties en fotomomenten. Over nieuwtjes en gadgets op Crossfit en Healthe gebied. Ook ga ik jullie elke woensdagochtend een workout filmpje geven met en zonder gewichten die je thuis kan doen. We gaan het zeker hebben over Food/Paleo met heerlijke zelf geteste recepten en supplementen als aanvulling. En natuurlijk, hoe kan het ook anders met mijn achtergrond, Fashion!! De leukste Crossfit/Fitness setjes, nieuwe merkjes/ontdekkingen, noem maar op. Ook zullen jullie op de blog stukjes kunnen lezen van gast bloggers. Natuurlijk mijn trainer/box en andere leuke gezellige mensen met een blog. Als toetje op de taart (zie je hier gaat het al fout!) De aardbei op de chiapudding toetje, de product reviews en leuke giveaways.

Ik zal jullie mening vragen over bepaalde issues en kan je reageren onderaan de post. Feedback en comments zijn altijd welkom!

Enjoy and Share, Petra

foto met de flipband

10 Comments

 1. Raymond
  21 maart 2014

  Laat een reactie achter

  Ziet er goed uit! xxxx

 2. Kristel
  21 maart 2014

  Laat een reactie achter

  Super!!! Wat onwijs leuk Peet!! En daar ben ik uiteraard heeel benieuwd naar!! Xxx

 3. Carin Willems
  21 maart 2014

  Laat een reactie achter

  Nou geweldig dat je dit gaat doen….vooral die hondjes van je erbij….hahaha
  Zal het zeker gaan volgen en kijken of het voor mij geschikt is…
  Wens je heel veel succes en je ziet er super uit.
  Lieve groetjes Carin.

 4. Saskia
  21 maart 2014

  Laat een reactie achter

  Super trots op jou! Ga je op zeker volgen! Zo ben je weer stukje dichterbij…;-) Wens je heel veel succes! X

 5. Pamela
  22 maart 2014

  Laat een reactie achter

  Je flikt ‘t weer gewoon…
  Super gedaan en je grootste fan heb je al ;-)
  Heel veel succes!! X

 6. Joke
  23 maart 2014

  Laat een reactie achter

  Ziet er goed uit. Veel succes!

 7. Irene
  30 maart 2014

  Laat een reactie achter

  Hoorde via mijn super-sporty overbuuf (pam), dat je een blog hebt! Wow! Even wat anders dan het rondje gym van paar jaar geleden. Succes, en ik ga je zeker volgen. X

 8. Davina
  9 april 2014

  Laat een reactie achter

  Petra, wat een sportieve en gezellige blog. Ik ga je zeker volgen. En natuurlijk je recepten maken!! Zo te zien zou ik geen enkrle kans meer bij de pump les maken tegen jou. Ga zo door. RESPECT PEET!!

 9. Carolyn
  15 mei 2014

  Laat een reactie achter

  Hoi Petra,

  Wat een onwijs leuke blog! En wat zie je er goed uit. Ik ben vooral een healthy food freak maar zou nog wat sportiever kunnen worden…;-)

  Ik ga je blog volgen.

  Groetjes,
  Carolyn

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>