IMG_1789

Happy Marathon weekend!

15 april 2014 | Geplaatst in:Food, run, Travel

 

 

Wat een héérlijk en druk  weekendje was het, hebben jullie ook zo genoten van de Rotterdam Marathon? Wij zijn twee dagen met niks anders bezig geweest! Zaterdag ging Puck haar Mini-Marathon lopen en zondag waren wij de gillers langs de kant om onze vrienden aan te moedigen. Nog voor de start van de 34ste editie van de Rotterdam Marathon was het al uitverkocht en zijn er nog 1500 extra start nummers uit gegeven en stonden er bijna een miljoen mensen langs de kant. Dat heb ik gemerkt, heb eigenlijk nooit langs de kant gestaan met een Marathon maar wat is dat te gek! iedereen is één met elkaar, mensen zijn vrolijk en je staat er allemaal voor het zelfde doel die geweldige atleten aan te moedigen, die daar duidelijk ook plezier van hebben!!

Na goed er voor getraind te hebben, interval training die we langzaam opbouwden naar steeds langer lopen moest Puck zaterdag aan de bak! Op naar het WTC om haar start nummer op te halen en binnen nog even langs alle leuke standjes gelopen die daar staan met allerlei run schoenen en kleding die goed afgeprijsd zijn…….een kleine tip!!!!

 

IMG_0146

IMG_1767

 

Giddy up go……..op naar het startvak geloof dat ik het spannender vindt dan Puck na het zien van al die volwassenen die er ook aan mee doen……dacht dat het alléén voor kinderen was (ik moet niet denken)!!!! Daar gaat ze op de Coolsingel met al die mensen 4,2 km lopen, was best wel een beetje emotioneel! Opa en Oma en vrienden stonden langs de kant en hadden hun plekje veilig gesteld…….en moeders maar rennen met de camera.

 

IMG_0156

IMG_0173 

IMG_1789

IMG_0177

 

Flor en ik hadden de beste plekken……Flor hoog boven iedereen uit, en ik in een persvak….tja je moet er wat voor doen!

 

IMG_0185

IMG_1794

 

Wat liep ze goed en zo blij met haar medaille! Met een finish van 26.48 een potentiële Marathon loopster over een kleine 10 jaar!!!

 

IMG_0210

 

 

Zondag vroeg uit de veren, om op tijd te zijn voor de echte runners. We hadden van te voren een route uitgestippeld waar we onze vrienden toe konden juichen ( 7 plekken). Alles was goed, droogweer, zonnetje en ja…..Rotterdam was weer gezellig. Wij stonden op plek één en waren er klaar voor, helicopters in de lucht en hoorden Lee Towers in de verte al You Never Walk Alone zingen! Daar kwamen ze de echte ‘echte’ runners……jeetje wat gaat dat hard maar toen kwamen onze vrienden, hoe trots kan je zijn en hebben met zijn vieren als een paar malloten staan gillen!! Snel de metro in en naar het volgende punt, kon me niet meer heugen wanneer ik voor het laatst in de metro heb gezeten?!

 

 

IMG_0216

IMG_1811

dat was al een workout, rennen door de metro stations!

 

 

 

De laatste kilometers, elke keer het duimpje omhoog het gaat goed. Zóó trots…….You go girl!!!!

 

IMG_0221 IMG_0239

 

 

De medailles in de pocket, runners moe, wij moe,  geloof  dat we wel wat verdiend hebben. Als gezellige afsluiter naar de Ballentent waar ik mij al een week lang aan het verheugen ben op de lekkerste spareribs ever en natuurlijk een glaasje wijn!! ;-)

 

IMG_0240

IMG_0241

 

 

 

TAGS: , , ,

2 Comments

 1. Dianta
  15 april 2014

  Laat een reactie achter

  Leuk!!! Puck echt super goed gedaan! Ik vind 4,2 km echt heel knap. En die spare ribs ga ik ook binnenkort eens uitproberen!! De ballen X

 2. Pamela
  17 april 2014

  Laat een reactie achter

  Je liep niet alleen hard maar met je stijl zit het ook goed Puck…supercool!!
  Thnx nog voor de support…werd het toch een stuk leuker door ;-)) X

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>