IMG_1750

Get Sporty in Adidas by Stella McCartney!

9 april 2014 | Geplaatst in:Fashion, WOD's, workouts

Greetings!

 

Ik had jullie al een sneak preview gegeven op mijn Facebook pagina over mijn shop dag, nou dat heb ik geweten! Na mijn training ben ik gezellig naar mijn ouders gegaan om even een koffietje te doen, want sinds mijn verhuizing zie ik ze niet wekelijks meer dus dacht, leuk ga ik gelijk even bij L’ALTRADONNA in Hillegersberg kijken of ik nog iets zie, gewoon even lekker snuffelen. Ken je dat?…..als je niet echt iets nodig hebt maar toch iets wil kopen (het ‘good feeling’ gevoel) kom je de leukste dingen tegen!

 

I GUESS IT WAS MY LUCKY DAY!!!!!

IMG_1751

 

 

Ik kom binnen en zie op links de sportlijn van Adidas by Stella McCartney hangen. Wat gaaf!!…..ik had al een hardloop broek en een paar truitjes van Stella McCartney, weet dat het qua trainen ook goed zit en dat het er super uitziet  is ook mooi meegenomen. Maar wat een uitgebreide collectie, dat wordt passen en keuzes maken!

 

Daar gaan we, foto’s kijken!!!!

 

IMG_1624

snoepjes voor sport vrouwen.

IMG_1749

De schoenen zijn super licht, en ook héél leuk onder je broek.

 

 

 

 

 

IMG_1629

 

IMG_1631

 

 

 

 

IMG_1642

IMG_1646

 

 

Keuzes gemaakt,…….en nu alles passen!

 

IMG_1656

IMG_1667 2

IMG_1670

IMG_1672

IMG_1680

IMG_1686

IMG_1694

IMG_1697

IMG_1701

 

 

Het laatste setje, geloof dat ik het al weet?!

 

IMG_1713

IMG_1715

IMG_1719

IMG_1723

 

 

Ben uiteindelijk met twee setjes weg gegaan…..pffff kon niet kiezen! Maar bedacht mijzelf dat ik meer in mijn sportkleding loop dan in mijn gewone kleding……compenseert weer. Ben je benieuwd geworden? Ga zeker is kijken.

L’ALTRADONNA  Freericksplaats 12-14  Rotterdam-Hillegersberg  010-218 18 18.

 

Ik geef een leuke win-actie weg!

  •  een gratis Cross-Camp training van 1 uur buiten.
  •  een gratis Personal Shopping advies voor de Adidas by Stella McCartney lijn bij L’ALTRADONNA.

Maar daar moet je wel wat voor doen?!

  • Deel : deze link op jouw Facebook-Pagina.
  • Like : www.facebook.com/theblondebox.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>