Cycling Endurance WOD!

30 mei 2014 | Geplaatst in:Crossfit, WOD's

Terwijl ik deze post aan het schrijven ben voor jullie op Hemelvaartsdag, zit ik in de auto naar Duitsland en wel te weten naar Moviepark. Ohhh, pretparken zijn echt niet mijn ding maar heb namelijk 3 kinderen waaronder mijn eigen man die het echt te gek vinden dusss……3 tegen één heb niks in te brengen. Niet nadenken en knop om! Eigenlijk is dat ook met deze Cycling Endurance WOD……gewoon doen! Ik heb de WOD gister ochtend gedaan, wilden gaan hardlopen omdat ik zondag met het team van L’ALTRADONNA de ladiesrun gaat lopen maar heb toch weer eens de fiets gepakt….zo fijn ‘s morgens vroeg!!

 

IMG_2463

 

Als je geen Double Unders kan maken, doe je gewoon old school touwtje springen maar dan wel 60!!

 

Fijn weekend!!!

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>