P1000851

Crossfit Open Workout 14.5

4 april 2014 | Geplaatst in:Crossfit, WOD's, workouts

Spierpijn!!

Gisteren heb ik mij mentaal voorbereid op mijn WOD…… we gaan de Crossfit Open Workout 14.5 doen! Crossfit Open zijn een aantal WOD’s (14.1 t/m 14.5). Een voor competitie wereldwijd om de Fittest on Earth te vinden voor de Crossfit Games op 25 juli in Amerika. Ik doe niet mee in de Crossfit Open maar mijn trainer Richard vindt dat ik ze wel moet doen…..nou daar gaan we dan!

Thrusters en Burpees.

Twee Crossfit movements waarbij je hartslag flink omhoog gaat en deelnemers breathless zijn.

14.5 WOD

21-18-15-12-9-6-3  reps for time.

• Thrusters 30kg.

• Bar Facing Burpees.

 

IMG_1621

 

 

Ik had andere Crossfitters gevolgd wat mij te wachten stond? Sommige vonden het de meest verschrikkelijkste WOD die ze gedaan hadden……. Das mooi dan! :-(

Heb mijzelf een realistisch doel gesteld tussen de 20/25 min.

 

http://

 

 

Eenmaal begonnen was er geen weg meer terug, en dacht, ik moet voorbij die 21 reps komen! Bij de 12 reps kwam de man met de hamer en ging mijn techniek ook aardig achter uit, kwam niet laag genoeg in de front squat, bolle rug…..hemeltje lief wat zwaar! Maar mijn doel is bereikt ik finishte in een tijd van 25.41, en dan te weten dat Sam Briggs, de 2013 Games champion  er 8.31 over deed!!! Ach ja, je heb altijd ‘baas boven baas’.

 

http://

 

Als toetje mocht ik nog 100 Double Unders doen!

 

Vandaag ook een verdiende rust dag.

 

Fijn weekend!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>