Schermafbeelding 2014-06-27 om 09.25.01

Crossfit Killing Me Softly WOD!

27 juni 2014 | Geplaatst in:Home Wod's

De titel zegt al genoeg Crossfit Killing Me Softly WOD! Wat nou als je als crosfitter of überhaupt als je een sport beoefend met een bepaalde skill/oefening moeite mee hebt?……Precies dan ga je ze doen totdat je er bij neervalt, en hopen dat het steeds makkelijker zal gaan worden. Dat heb ik met de wallball, roeien, en kan er nog wel een paar opnoemen. En met het oog op mijn inschrijving voor de Crossfit LowLands Throwdown zal ik aan de bak moeten en gaan werken aan mijn skills. Weet niet wat het is maar de wallball is killing voor mij, en zit met mijn ademhaling tot aan het plafond, na 4 á 5 worpen treedt de verzuring al op……niet zo gek als je bedenk dat je met een 6 kg bal alles gebruikt benen, buik, armen. Zo’n bal moest er komen, en die trouwens voor 101 andere oefeningen perfect zijn die je als home workout kan gebruiken. Dus op naar Lifemaxx waar ik niet alleen met mijn bal weg ging maar toch ook maar van die fijne dumbells voor thuis heb meegenomen…..en je weet hoe belangrijk het is om met een beetje gewicht te werken in je training, mocht je dat nou niet weten dan vindt je hier de voordelen ervan!

 

IMG_2746

Go Do Something That Makes You Sweat!!

 

Zijn we er klaar voor, voor weer een fijne Killing Me Softly WOD!!! Heb je nou geen wallball, dan doe je het met een gewone bal en voor de TRX oefening kan je een push-up doen met 10 mountain climbers of ga je voor hardcore dan gebruik je een bankje/krukje waar je, je voeten voeten opzet trek je been in, push-up en wissel van been.

 

 

Schermafbeelding 2014-06-27 om 09.25.01

Om het makkelijk te maken, en zo fijn om te pinnen(pinterest)!

 

MAKE IT HAPPEN……JUST DO IT!!!!

 

Your turn:Aan welke skill moet jij werken? Laat een reactie achter hieronder!

 

 

 

9 Comments

 1. Katja van der Kwast
  27 juni 2014

  Laat een reactie achter

  Haha. Roeien , push ups en natuurlijk de buikspieren.

 2. diny
  27 juni 2014

  Laat een reactie achter

  Wat ben je toch een power woman respect

 3. Linda
  27 juni 2014

  Laat een reactie achter

  Leuke post! Nog nooit van de wallball gehoord – klinkt logisch!

 4. Brenda
  28 juni 2014

  Laat een reactie achter

  Hoi,

  Gave wod, grappig dat je hond lekker bij je kwam chillen;-). Ik train met m’n man bij Fabian van healthflow, crossfit ben een addict aan het worden. Echt zo gaaf!!
  Succes met trainen voor de throwdown!!

  Groetjes Brenda

 5. Bianca
  14 augustus 2014

  Laat een reactie achter

  Wauw !! Dit is wel een wod die we kunnen doen met de bootcamp. En het is wat Brenda zegt begin zelf er ook steeds meer de uitdaging en verslaving in zien.

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>