crossfit dips

Crossfit “HIIT”ting it Hard WOD!

1 mei 2014 | Geplaatst in:Crossfit, WOD's

Het is weer tijd voor een home WOD voor deze week!

 

In deze Crossfit “HIIT”ting it Hard WOD combineren we cardio met kracht en zal je door de double-unders of gewoon touwtje springen snel uit je comfort zone komen. Dat betekent dat je lichaam de rest van de dag de energie nodig zal hebben om te herstellen van deze ass-kicking WOD! Voor de dips kan je ook gebruik maken van een krukje/bankje (billen dicht langs het bankje houden) en voor de lunges heb ik gewoon de zware pannedragers van mijn fornuis gebruikt.

 

 Crossfit “HIIT”ting it Hard WOD

5 rounds.
30 sec. double unders
3 sit-ups + but lift, jump squat, plank, 3 push-ups
30 sec. double unders
5 ring dips
30 sec. double unders
10kg overhead walking lunges

 

 

 

Had daarna toch nog wat energie over om 3✗10 toes to bar er aan vast te plakken. Als crossfitter zal je altijd je skills moeten blijven oefenen! Dus ik zou zeggen als het kan?…….plak er nog een abs bonus aan vast.

 

 

 

 

Succes, doe het in je eigen tempo en als het te zwaar wordt maak je er 3 of 4 rondes van, als je het maar af maakt…….opgeven is geen optie!!!

 

LIKE & SHARING IS CARING

 

 

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>