05-10-2013 003

Crossfit Girls Can Rock Heels!!!

30 juni 2014 | Geplaatst in:Crossfit

Een speciale post voor de mannelijke volgers van The Blonde Box (dat zijn er toch best wat )! En voor de ladies, haal er je inspiratie uit!

 

Wie zegt dat Crossfit girls niet vrouwelijk zijn?! Ik hoor het gek genoeg vaak zat, zeker als ik aan mannen uitleg (op feestjes en partijen) welke sport ik beoefen. Ohhhh……die vrouwen die tillen met gewichten en zich optrekken dat zijn toch geen vrouwen dat zijn net kerels, dat hoort een vrouw niet te doen!! Het zal aan de eigen onzekerheid liggen maar vrouwen kunnen er ook wat van…..je moet nu toch wel een beetje gaan oppassen met je armen anders wordt het te mannelijk! Haha, wat ik eigenlijk hoor is dat je er misschien te fit en vrouwelijk uitziet in die jeans met hakken en vrouwen het nog steeds verdomd moeilijk vinden om tegen elkaar oprecht te zeggen dat zij er goed uitziet! Maar ik dwaal af, wat ik natuurlijk wil zeggen is dat Crossfit vrouwen onwijs vrouwelijk zijn er niet uitzien als kerels maar leuke topjes dragen met korte broeken en hot socks erbij…….en mannen je kan mij niet wijs maken dat ‘dat’ niet vrouwelijk is?! Tuurlijk misschien ziet het er iets rauwer uit dan de gemiddelde dicht geplamuurde fitness babe maar smoking hot is een Crossfit vrouw echt wel! Dus voor de mannen een paar inspirerende foto’s en 10 goede redenen “you should be dating a Crossfit girl” en voor de mannen die verliefd, verloofd, getrouwd zijn, geef haar een leuk abonnement van een Crossfit Box……a wife with benefits!!!

 

1. Crossfit girls zijn echt fit.

Sommige mannen klagen dat vrouwen meer aan zich zelf moeten gaan werken meer moeten sporten. Een Crossfit girl besteed niet alleen tijd in de box maar probeert altijd fit te blijven en verwacht dat ook van haar partner……she will only date a guy that does the same!

2. Toewijding.

Als je voor Crossfit gaat betekend dat dedication om tot het uiterste te gaan. dus ook in het dagelijks leven, en misschien wel in jou….als je geluk heb!

3. Crossfit girls zeuren niet.

En gooien met serieuze gewichten rond. Zijn niet kleinzerig en zeuren niet om een blauwe plek!

4. Zelfstandig.

Realistisch gezien vindt een Crossfit girl het niet erg of ze nou single is of niet. ze brengt haar vrije tijd toch wel door in de box. En als je geluk hebt met een Crossfit girl “don’t try to cut her box hours” dat gaat h’m echt niet worden!

5. Van nature competentatief.

Om aan Crossfit te doen moet je competentatief zijn, niet alleen met andere maar ook de competitie met jezelf aangaan. En als je het mij vraagt is deze persoonlijke eigenschap alleen maar ‘fun’. Wie wilt er nou een meisje als je haar uitdaag voor iets nieuws op de bank blijft zitten…..BORING!!

6. Zelfverzekerd.

We zijn niet bang om iets nieuws te proberen, en zijn happy met wie we zijn, houden van avontuur en uitdaging en maak niet uit wat andere denken over ons. We are who we are…..take it or leave it!!! Zo simpel.

7. Crossfit girls Paleo.

De meeste Crossfit girls eten Paleo voor sommige is dat 100% – 80% – 75% wat het ook mag zijn. Wat betekend dat ze niet alleen een goed lichaam heeft omdat ze goed en gezond eet in combinatie met haar training, ook betekend het dat ze kan koken…..en een vrouw die kan koken = win,win situatie!

8. Persoonlijkheid.

Om aan Crossfit te doen heb je een paar karakter eigenschappen nodig. Ze houdt niet van zwakte (valt op zelfverzekerde mannen) en zal je altijd motiveren om niet op te geven. She is “one of the guy’s” in de box en zal scherp qua tong zijn en om de practical jokes van de jongens lachen.

9. Crossfit girls dragen kleine outfits.

Maar bedoelen daar verder niks mee en zijn voor zichzelf bezig zonder dat zij nadenk of haar ‘haar’ goed zit. Deze laid back, nonchalance one of the guys attitude zorgt ervoor dat zij  door the guy’s aangestaard wordt, en dan denken dat er vast iets tussen haar tanden zit!

10. Oke, als al de negen punten niet echt overtuigend waren dan zal je nu over de streep gaan.

Physical fitness, lijdt tot betere sex!

 

0cf5a246102d226e4a2f3be6af5e7bf9

0dcca6ddc8b75e2c8e26a63e4cb394c7

b2e482f1a68354444549212ef1bc1b8c

c49519c60b57080d10f0ddc9421965a5

0ced93d50bdcd5497be2424ae8ca3fc6

05-10-2013 060

3a810b777224a5949ca3604d6beee920

 

 

En nu nóóit meer zeggen dat Crossfit vrouwen niet vrouwelijk zijn, want Crossfit Girls Can Rock Heels!! Even een bedankje aan mijn vriendin Dianta voor de inspiratie voor deze post, omdat ze altijd zegt “power Peet in pumps” X

 

2 Comments

 1. diny
  30 juni 2014

  Laat een reactie achter

  Geweldig

 2. Nizzy
  1 juli 2014

  Laat een reactie achter

  Amen to this post!! Heerlijk om te lezen!

  - Nizzy
  http://www.nizzylikes.com

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>