Schermafbeelding-2014-12-29-om-15.11.52

Christmas Abbott Warm-Up / Work-Out

30 december 2014 | Geplaatst in:Crossfit

Christmas Abbott, wie kent haar niet (als je in Crossfit geïnteresseerd bent dan)?  De mooie vrouwelijke Crosfitter uit Virgina (USA), met het lichaam vol tattoos en abs waar je ‘u’ tegen zegt. Zakenvrouw, eigenaar van Crossfit Invoke en ze houdt ervan om een bandje te verwisselen voor NASCAR pit crews.

 

Ik volg haar omdat Christmas een leuke vrouwelijk, stoere Crossfitter is die het ‘ook’ leuk vindt om er gezellig uit te zien! En voor mij, waar ik heel veel inspiratie uit haal, haar Strenght  Program  samen met Strenght & Conditioning coach Jason Davidson (Docstrenght). Nu heeft ze laatst samen met Docstrenght een paar filmpjes geplaats van een warm-up, want iedereen weet hoe belangrijk dit is….. maar deze wil ik toch met jullie delen! Ik heb ze gedaan voor een training, oh my……de fik erin in je schouders en buikspieren!! Heb jij een Wallball  of een bal die enigszins wat zwaarder is dan een gewone bal en wil jij gewoon thuis een workout doen? Ga aan de slag hiermee…..want ik ben tot de conclusie gekomen dat dit gewoon een work-out op zich is en spierpijn verzekerd!!

 

http://

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://

 

 

 

 

 

 

Laat je ook inspireren door Christmas en maak die buikspieren warm voordat je begint aan je wod…..je core is de basis! Of gebruik deze oefeningen als work-out  je buikspieren zullen je dankbaar zijn….ben benieuwd?!

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>