IMG_3416

Chocolate Oats ontbijt

27 augustus 2014 | Geplaatst in:Food

Ben ik nog op tijd? En heb je nog niet ontbeten? Dan zou je dit Chocolate Oats ontbijt kunnen maken (mits je alle ingrediënten in huis hebt), en je dag goed starten met een simpel, gezonde maaltijd to kickstart your engine!

 

Elke maaltijd is belangrijk maar waarom niet de eerste van de dag extra special te maken?! Precies…..,en dat doen we met Oats/havermout. Elke sporter, krachtpatser is er dol op dus ik ook en er zijn 101 variaties om Oats klaar te maken. Dus why not jazz up your Oats met Chocolate chia, het is simpel en kost je niet heel veel tijd maar geeft je een energie boost die je tot de lunch zoet zal houden!

 

IMG_3416

 

Ingrediënten chia laag :

 

Ingrediënten Oats :

  • 3 á 4 el oats.
  • 2 kopjes amandel melk.
  • snufje zout.
  • optie proteïne poeder.

 

Bereiding :

Verwarm de amandel melk met de oats in een kleinpannetje totdat je de juiste dikte hebt. laat iets afkoelen als je extra proteïne toe wil voegen. Giet de amandel melk in de blender met de chia seeds en de rauwe cacao poeder + de stevia. Mix alles samen. Maak nu je lagen 1. chia laag 2. oats laag en on top elk stukje fruit wat je lekker vindt!

 

Tips :

* Schep met je lepel alle lagen op en proef  the magic!

* Wil je het iets zoeter? prak door je oats en amandel melk een banaantje

 

Enjoy your piece of heaven! ❤️

 

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>