CrossFit RTM Post The Blonde Box

Benchmark Hero WOD Murph!

20 mei 2014 | Geplaatst in:Crossfit, Food, Paleo

Vanochtend vroeg naar CrossFit RTM gegaan om wat ik dacht een lekkere WOD mee te draaien?! Kijk en dat is nou zo leuk aan crossfit je weet nooit wat je te wachten staat!! Bij binnen komst vertelde Boyan we gaan een Benchmark WOD doen…….MURPH! Oké, leuk had deze nog nooit gedaan en terwijl ik naar het boord liep riep ik nog stoer, klinkt lief MURPH……..‘ lief ’ ik dacht dat ik gek werd!

 

Om het even helder te maken, een Benchmark WOD staat voor een workout die je om de zoveel tijd doet om te kijken of je vooruitgang hebt geboekt! En  Crossfit  ”HERO” WOD’s worden omschreven als: These Crossfit HERO WOD’s are some of the most intense workouts that you could experience. They are intended to be performed with effort, in honor of our fallen Heroes. En daar bedoelen ze een Navy Seal mee die is gesneuveld in Afganistan…..Micheal Murphy! Een Navy Seal, en waar ook nog een film van is gemaakt…..Lone Survivor met Mark Wahlberg…….tja dat zijn toch geen WOD’s voor een meisje die een klein beetje spiermassa heeft!

 

Ben Benieuwd of Mark deze WOD ook heeft gedaan?? Heb de film niet gezien maar weet wel wie Mark Wahlberg is!

 

MarkWahlbergImage-244x300

 

 

IMG_2377

 

 

Heb het overleefd maar bij het laatste stuk hardlopen was ik niet meer vooruit te branden en de armen had ik al helemaal niks meer aan! Heb de volle WOD gedaan………je bent een “Navy Seal” of niet!!!

 

Welkom spierpijn, daar kan je natuurlijk op wachten maarrrr daar hebben we iets op……. Tomatensap! Goed voor de spieren, uit onderzoek blijkt dat atleten die hun sportdrankjes inruilden voor tomatensap veel minder last hadden van spierpijn. De antioxidanten in tomaten speelt hierbij een belangrijke rol. Heb er wel 3 druppels stevia bij gedaan om het iets zoeter te maken……..nou daar gaan we dan!!!

 

IMG_2381 2

 

 

Cheers!!!!

Leave a Reply

*De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>